HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απάντηση σε αναγνώστη που κατηγορεί τον κ. Νταντάμη για ανακολουθία λόγων και έργων: «Κάνεις λάθος αγαπητέ αναγνώστη! Υπάρχει απόλυτη συνέπεια…»


Είστε όμως και μερικοί εκεί έξω, που δεν λέτε να χωνέψετε το γεγονός ότι στην διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, άλλαξαν τα πράγματα, γιατί έτσι αποφάσισε δημοκρατικά ο κόσμος τον περασμένο Ιούνιο!

Δεν λέτε λοιπόν να καταλάβετε ότι η διοίκηση του Δήμου άλλαξε σελίδα, και ότι τα πράγματα γίνονται διαφορετικά πλέον, και προσπαθείτε να συντηρήσετε ένα τοξικό κλίμα, που όμως δεν οδηγεί πουθενά… Να το κοιτάξετε αυτό. Λέγεται «εμμονή» και ιατρικά είναι μια πολύ σοβαρή και επιλήψιμη ασθένεια του μυαλού φίλοι μου!  Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα που θα την κάνουμε κάποια άλλη φορά. Στο θέμα μας τώρα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα πρέπει να εξηγήσω γιατί ξεκίνησα τόσο επιθετικά το κείμενό μου. Σήμερα το πρωί λοιπόν, έλαβα ένα mail από έναν δημότη της Κατερίνης (τ’ όνομα και τα στοιχεία είναι στην διάθεση όποιου τα χρειαστεί) το οποίο έγραφε τα εξής:

«Ανακόλουθε κύριε Νταντάμη..

Κύριε Νταντάμη,

Είχατε επισκεφθεί προεκλογικά τον Συνεταιρισμό Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πιερίας. Δημοσιεύτηκαν τότε σχετικές φωτογραφίες και δηλώσεις σας τις οποίες ο κάθε Δημότης θα προσυπέγραφε. Είχατε δηλώσει «..οι απευθείας αναθέσεις με μεγαλύτερο κόστος σε βάρος του Δήμου και των Δημοτών θα είναι παρελθόν..»

Με έκπληξη είδα στο Διαύγεια ότι δώσατε 50.000€ απευθείας ανάθεση στην επιχείρηση που κάνατε τότε τις δηλώσεις και φωτογραφιζόσασταν. Αυτή ήταν η ανανέωση τώρα που ευαγγελιζόσασταν;
Δημότης Κατερίνης»

Το mail αυτό λοιπόν συνοδευόταν και από τις εξής φωτογραφίες:












Τις δηλώσεις της 27ης Μαρτίου 2019 στα τοπικά ΜΜΕ αλλά και στο επίσημο site του συνδυασμού του κ. Νταντάμη μπορείτε να τα διαβάσετε στους παρακάτω συνδέσμους:


Ο εν λόγω λοιπόν δημότης με βάση όλα τα παραπάνω θεωρεί πως ο κ. Νταντάμης είναι ανακόλουθος λόγων και έργων. Κι εδώ λαμβάνω το θάρρος να του απαντήσω.

Αγαπητέ μου συν-δημότη κάνεις τεράστιο λάθος αν πιστεύεις ότι αυτό που αναδεικνύεις είναι ανακολουθία. Του εναντίον πιστεύω πως είναι απόλυτη συνέπεια του κ. Νταντάμη! Κiμπάρης και Large o κ. Γιώργος! Έταξε προεκλογικά και τώρα εκπληρώνει τις υποσχέσεις του. Που βλέπεις εσύ αγαπητέ μου συνδημότη ανακολουθία; Επειδή μέσα στην ίδια μέρα έδωσε 40.000 (καθαρά χωρίς ΦΠΑ) σε μία ΜΟΝΟ επιχείρηση και δεν μοίρασε το ποσό αυτό και σε άλλες παρόμοιες του Δήμου;  Έτσι έκρινε και έτσι έκανε!!! Τώρα βέβαια θα με ρωτήσεις γιατί στη συγκεκριμένη;

Εεεε… εκεί βγήκε φωτογραφίες και έκανε δηλώσεις, από εκεί ζήτησε στήριξη και πήρε… Τι άλλο θέλεις;

Όχι…Όχι… Διαφωνώ κάθετα μαζί σου! Δεν υπάρχει ανακολουθία. Συνέπεια υπάρχει… Κι εσύ πες ότι θέλεις!

Τώρα βέβαια, αν με ρωτήσεις, που βρέθηκαν τα 40 χιλιάρικα (και τόσα άλλα που έγιναν απευθείας αναθέσεις μέσα στο 2019 και τα είδαμε όλοι) να δωθούν σε απευθείας ανάθεση την ίδια ώρα που ο Δήμος Κατερίνης ήταν καταχρεωμένος (όπως η νέα διοίκηση φώναζε και συνεχίζει να φωνάζει με κάθε ευκαιρία), και που χρειάστηκε μια αύξηση των δημοτικών τελών κατά 20% και ένα δάνειο 5.700.000 ευρώ που χρεώνει τον Δήμο Κατερίνης για τα επόμενα 20 χρόνια (όπως οι ίδιοι με περηφάνεια δήλωναν στην τελευταία συνεδρίαση και στα δελτία τύπου που εξέδωσαν στα τοπικά ΜΜΕ), θα με πιάσεις αδιάβαστο αγαπητέ μου συνδημότη!

Βλέπεις, εγώ είμαι ένας απλός δημοσιογράφος και οι απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις οικονομικών και πανεπιστημιακά πτυχία, που εγώ δεν διαθέτω…

Αλλά σε ότι αφορά τον υπαινιγμό σου αγαπητέ συνδημότη για ανακολουθία, επιμένω στην απάντησή μου…


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ωραίες παρουσίες «αναστατώνουν» τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια (εικόνες)

Γιατί τους άφησες «γήπεδο» και τώρα παίζουν μπάλα φίλε Μπάμπη; 

Ο Γιώργος Νταντάμης απέφυγε να στηρίξει Κουκοδήμο στην κόντρα του με Χιονίδη… Γιατί άραγε; Μήπως κρατάει ανοικτή την πόρτα του Σάββα; Μήπως πιστεύει πως θα του χρειαστεί πολιτικά;

«Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού! Ένα από τα έργα του Βαγγέλη Λαγδάρη που υλοποιείται σήμερα 

Άλλο ένα «φάουλ» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου! «Ξέχασαν» να καλέσουν δημοσιογράφους και έκοψαν την πίτα μόνοι τους… 

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια