HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιατί τους άφησες «γήπεδο» και τώρα παίζουν μπάλα φίλε Μπάμπη;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και καλό μήνα στην παρέα μας! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ήσυχη από την προηγούμενη, γιατί αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε όλοι.

Κάτι οι εκδηλώσεις, κάτι η γρίπη που έβαλε αρκετούς κάτω, κάτι το facebook με τις αλλαγές πολιτικής που ξεκίνησε να εφαρμόζει την Παρασκευή (31/1) τα ξημερώματα, κάτι το ένα, κάτι το άλλο, κώλο δεν βάλαμε κάτω πάλι… Τέλος πάντων… Πάμε στα δικά μας.

Όλο το Σαββατοκύριακο λοιπόν, το κύριο θέμα που συζητιόταν στα πολιτικά πηγαδάκια, των καφέ της πόλης, ήταν η αναβολή του πολυαναμενόμενου ετήσιου χορού της ΝΟΔΕ Πιερίας. Και ενώ ο πρόεδρος (ο φίλος μου ο Μπάμπης) και το Δ.Σ. έβγαλαν ανακοίνωση εγκαίρως για την αναβολή (όχι τους λόγους), κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και έστηναν σενάρια και ιστορίες προσπαθώντας να ρίξουν κάπου τοπικά τις ευθύνες. Τι ελλανάρες είμαστε όμως ρε παιδιά!!!

Λες και υπαίτιος για την αναστάτωση αυτή ήταν ο φίλος μου ο Μπάμπης! Λες και αυτός το αποφάσισε!!! Σιγά ρε παιδιά! Ηρεμήστε λίγο. Τι φταίει ο πρόεδρος; Δηλαδή τι θαρρείτε; Ότι εκείνος δεν είχε άγχος να πετύχει και φέτος η εκδήλωση; Που στο κάτω-κάτω θα ήταν και η πρώτη του χοροεσπερίδα ως πρόεδρος και ήθελε ο άνθρωπος να πετύχει. Αλλά όχι… Εκεί εσείς… Να το ρίξετε το φαρμάκι σας!

Με συμπαθάτε κύριοι, αλλά αυτό είναι άδικο! Κι εγώ το άδικο δεν το μπορώ! Θα μου πεις τώρα βέβαια… Τι έγινε Σταθακόπουλε; Ανέλαβες συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη τώρα;

Ούτε ανέλαβα την υπεράσπισή του, αλλά ούτε την έχει ανάγκη από μένα ο Μπάμπης. Αλλά είπαμε. Το άδικο δεν το θέλει κανένας. Ούτε κι εγώ. Για την αναβολή λοιπόν του χορού δεν φταίει ο Μπάμπης. Συνεννοηθήκαμε;

Τώρα βέβαια Μπάμπη μου για τ’ άλλα που λένε, ένα δίκιο υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι με το που ανέλαβες την θέση του προέδρου, δημιουργήθηκαν προσδοκίες για σένα. Όλοι είπαν «Μπράβο! Επιτέλους ένας σοβαρός άνθρωπος στο τιμόνι της ΝΟΔΕ, να βάλει μια τάξη!»

Και ενώ όλοι περίμεναν να βάλεις το «μαχαίρι στο κόκαλο» και να μπει μια τάξη στη ΝΟΔΕ, δεν το έκανες φίλε μου… Δίστασες… Ξέρω. Δεν είναι του χαρακτήρος σου. Είσαι γενικώς, κατά των συγκρούσεων, και υπερ του διαλόγου, και μέχρι ένα σημείο, ίσως συμφωνούσα μαζί σου. Αλλά Μπάμπη μου, ο σοφός λαός μας λέει, ότι αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις.

Δεν μπορείς να περιθάλπεις ανθρώπους που εκθέτους και εσένα και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορείς ν’ αφήνεις να δημιουργούνται φωνές και κατευθύνσεις διαφορετικές από εκείνες που ορίζει το κόμμα. Και δεν είναι μόνο αυτά. Θέλεις το θέμα του Νοσοκομείου που σου έχουν χρεώσει κάποιοι και ακόμη συζητιέται στην πιάτσα; Θέλεις άλλα θέματα κομματικά όπου θα έπρεπε να πατήσεις πόδι, όπως δικαιούσουν , αλλά αποφάσισες να μην το κάνεις; Είναι πολλά!

Έτσι έδωσες χώρο σε κάποιους «μνηστήρες» της θέσης σου, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια καθημερινά πλέον, να μπουν στο γήπεδό σου και να παίξουν μπάλα. Να διεκδικήσουν την θέση σου δηλαδή!

Κι ενώ είχες όλο το παιχνίδι στα χέρια σου, και θα μπορούσες να επανεκλεγείς εύκολα και με τα χέρια στις τσέπες, τώρα θα πρέπει να δώσεις αγώνα. Σκληρό αγώνα φίλε μου! Έριξες τον εαυτό σου στα δύσκολα δηλαδή, και δεν βλέπω τον λόγο.

Εννοείται ότι σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή επιτυχία φίλε Μπάμπη. Αλλά με τις εκλογές της ΝΟΔΕ πίσω απ’ την πόρτα, σε 2-3 μήνες, σε είναι εύκολη υπόθεση η επανεκλογή σου. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό.

Εγώ προσωπικά έχω ακούσει τουλάχιστον άλλα 4-5 ονόματα που «γλυκοκοιτάζουν» την προεδρία της ΝΟΔΕ, και μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς έχουν και γερές πολιτικές πλάτες.

Γι αυτό σου λέω φίλε μου. Δύσκολο σε βλέπω. Μεγάλο αγώνα έχεις μπροστά σου, και σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Κακώς όμως έδωσες χώρο στο γήπεδό σου για να μπουν κι άλλοι να παίξουν μπάλα…

Φαίνεται ότι οι φετινές εκλογές της ΝΟΔΕ θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον…



Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Νταντάμης απέφυγε να στηρίξει Κουκοδήμο στην κόντρα του με Χιονίδη… Γιατί άραγε; Μήπως κρατάει ανοικτή την πόρτα του Σάββα; Μήπως πιστεύει πως θα του χρειαστεί πολιτικά;

«Πράσινο Σημείο» στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού! Ένα από τα έργα του Βαγγέλη Λαγδάρη που υλοποιείται σήμερα 

Άλλο ένα «φάουλ» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου! «Ξέχασαν» να καλέσουν δημοσιογράφους και έκοψαν την πίτα μόνοι τους… 

Γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση ανταπόκριση του Δήμου στη δημοσίευση της Kapa News για την βλάβη νερού στην Ράχη Πιερίας! Συγχαρητήρια!

Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια