HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


100% εκτός βουλευτικού ψηφοδελτίου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Δεν θέλει και δεν τον ενδιαφέρει το θέμα...


Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί τους τελευταίους μήνες στηρίζετε την προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς στην
Kapa News και την έχετε αναδείξει σε κορυφαίο ειδησεογραφικό site της Πιερίας. Σας ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας!

Πάμε να δούμε και ένα θέμα βουλευτικό, μιας και μου ζητάτε συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει πολύ ότι ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής. Δεν είναι τυχαίο. Θεωρείται πανελλαδικά ως ένα πρόσωπο που αν ξαναμπεί στην πρώτη γραμμή της πολιτικής, μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ρόλο υφυπουργού ή και υπουργού, με εμπειρία τόσο στον χώρο της Υγείας όσο και στον χώρο της Οικονομίας.

Επίσης λέγεται ότι μεταξύ σοβαρού και αστείου έγιναν σχετικές συζητήσεις στη Βουλή, όπου ο Γιώργος συνεχίζει να έχει πολλούς φίλους.

Τέλος, όποτε κάποιος ξεχασμένος δεν ξέρει τι να γράψει για να κερδίσει 10 κλικ, λέει ότι ο Γιώργος θα κατέβει ξανά για βουλευτής.

Εγώ όμως σήμερα σας λέω ότι δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά!

Βάζω και στοίχημα ότι 100% ο Γιώργος ο Κωνσταντόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Θυμίζω ότι είχα ξαναβάλει στοίχημα για το ίδιο θέμα στο παρελθόν και πάλι το κέρδισα.

Ο Γιώργος είναι πρόεδρος της Εγνατίας, πρόεδρος του ΣΕΒΕ, έχει τις δουλειές του με τα εργοστάσια και το ξενοδοχείο της οικογενειακής τους επιχείρησης και δεν έχει καμία πρόθεση να τα αφήσει όλα αυτά και να μπει και πάλι στην ενεργό πολιτική. Όχι πως δεν μπορεί! Κανείς στην Πιερία δεν είναι τόσο κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο είναι ο Γιώργος! (Ο Μάκης ακολουθεί ως δεύτερος, αλλά με διαφορά). Μάλιστα μου λένε ότι και σε ανεπίσημο γκάλοπ που έγινε το 2020 ο Γιώργος μετρήθηκε και θα ήταν εκλόγιμος ακόμη και σήμερα!

Παρόλα αυτά ο Γιώργος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Δεν θέλει. 

Βέβαια αδιάφορος δεν θα είναι στις εξελίξεις, όμως αυτά θα τα πούμε προσεχώς, μη σας τα πω όλα από σήμερα και σας κουράσω!


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια