HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Πολίτες σε Δράση»: Άλλοι 2 στην πόρτα της εξόδου έτοιμοι να δηλώσουν «ανεξάρτητοι»


Δεν πρόλαβε καλά – καλά να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από τον σεισμό των τελευταίων ανεξαρτητοποιήσεων του Βαϊνά και του Ντόντη στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, δεν πρόλαβε καλά – καλά να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών τους, και ήδη 2 ακόμη μέλη των «Πολιτών σε Δράση» είναι ήδη στην πόρτα εξόδου.

Αυτοί είναι εκτός του προγράμματος που σας έχουμε ήδη αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο μας (διάβασε εδώ).  Τα ονόματά τους θα τ’ ακούσετε πολύ σύντομα.

«Πολίτες σε Απόγνωση» τείνει να γίνει ο συνδυασμός αν συνεχίσουν (που θα συνεχίσουν απ’ ότι φαίνεται) οι «ανεξαρτητοποιήσεις» των μελών του.

Μάλλον ήλθε ο καιρός που ο Σάββας ο Χιονίδης θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και ν’ αποφασίσει με πια από τις 2 βάρκες που πατούσε μέχρι τώρα, θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα. Μ’ εκείνη του Βουλευτή ή μ’ εκείνη του Δημάρχου…

Αν δεν το κάνει άμεσα, και συνεχίσει να κρατάει σε ομηρία τους ανθρώπους του, είναι πολύ πιθανό να χάσει και τις 2 βάρκες στο τέλος, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Η πολιτική εξαρτάται από το timing, την ευελιξία και την αποφασιστικότητα. Στην πολιτική δεν χωράνε εγωισμοί!


Γράφει & Υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

ΠΙΕΡΙΑ – Πρόωρες εθνικές εκλογές: Έτσι μπορεί η ΝΔ να κρατήσει ψηλά τα ποσοστά της

Είναι οριστικό! Ο Χρήστος Κομπατσιάρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού το 2023

Το μεγάλο πρόβλημα του Κουκοδήμου για την επόμενη ημέρα



ΠΙΕΡΙΑ: Μαζί με το τριώδιο άνοιξε και η εκλογολογία – Οι εκλογομάγειρες σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια