Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η επιλεκτική μνήμη του Γιώργου Νταντάμη, ο Μπουσνάκης, ο Χιονίδης και ο Λεμονόπουλος


Καλησπέρα στην παρέα! Όταν σας έλεγα ότι όσο πλησιάζουμε στην καταλυτική ημερομηνία της 26ης Μαΐου, τόσο θα βγαίνουν τα μαχαίρια από τους υποψήφιους, δεν με πιστεύατε. Και να η επιβεβαίωσή μου…

Μιλώ για τη δημόσια επιστολή του Γιώργου του Νταντάμη, τη Δευτέρα 6 Μαϊου. Ναι, σωστά καταλάβατε. Είναι αυτή που μιλούσε για το Πολιτιστικό Κέντρο και εκδόθηκε με αφορμή το βίντεο του δημάρχου Σάββα Χιονίδη, που μαζί με τον Τάκη Λεμονόπουλο έλεγαν ότι το πολιτιστικό κέντρο ξεκίνησε και πάλι και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. (Διαβάστε την επιστολή εδώ: http://www.kapa-news.gr/2019/05/blog-post_15.html)

 Δεν ξέρω ποιος έγραψε την επιστολή, (ενδεχομένως όχι ο ίδιος), αλλά βλέπω ποιος την υπέγραψε. Διαβάζοντας το κείμενο, καταλαβαίνω πως ο Γιώργος ξεκινάει μία ήπια αντιπολίτευση προς τη διοίκηση του Σάββα του Χιονίδη (με το «γάντι» που λένε), είδα απορίες, («περίεργες») και επιθέσεις σε πρόσωπα (κυρίως Λεμονόπουλο), ξεχνώντας ο συγγραφέας της επιστολής βασικά πράγματα, όπως:

 Πολεοδομία. Γιατί ρωτάει τον Χιονίδη και όχι τον Στέργιο τον Μπουσνάκη που τώρα είναι μαζί του και τα ξέρει και από μέσα;

Α) Ο Λιακόπουλος έκατσε λίγο στην Πολεοδομία και τον αντικατέστησε ο Στέργιος ο Μπουσνάκης. Ναι, ο Στέργιος που σήμερα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του Γιώργου του Νταντάμη, ως σημαίνον στέλεχος και ένας από τους 3 της γραμμής Αμοιρίδη. Προτού λοιπόν ξεκινήσει να ρωτάει απορίες δεξιά και αριστερά ο Γιώργος Νταντάμης, ίσως θα ήταν φρόνιμο να ρωτήσει πρώτα το πολύπειρο σημερινό στέλεχος του ψηφοδελτίου του.

 Ο Στέργιος ξέρει και από ΔΕΥΑΚ και από Ολυμπιάδα

Ο Στέργιος ο Μπουσνάκης (ξαναθυμίζω) ως πολύπειρος δημοτικός σύμβουλος έχει περάσει και από άλλες θέσεις ευθύνης όπως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, σημαντική θέση στην Ολυμπιάδα του Κορινού κλπ. Σίγουρα θα γνωρίζει θέματα όπως «το χρέος της ΔΕΥΑΚ» που αναφέρει κατά καιρούς ο Γιώργος ο Κυριακίδης.

 Ο Τάκης Λεμονόπουλος προσωπική επιλογή του Σάββα Χιονίδη

Β) Σε ότι αφορά τώρα τον Τάκη τον Λεμονόπουλο: Ο Τάκης, ήταν προσωπική επιλογή του ίδιου του Σάββα του Χιονίδη για την θέση που έχει σήμερα. Πολλοί ξέρουν πως ο Σάββας δεν κάνει τίποτε στην τύχη. Γνώριζε πολύ καλά ποιον έβαζε στην θέση αυτή, διότι ξέρει πως ο Τάκης ο Λεμονόπουλος, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά την αυτοδιοίκηση μιας και ασχολείται με τα κοινά πολλά χρόνια (ούτε ο ίδιος θυμάται πόσα).

 Ο Τάκης ξεκλειδώνει κάθε πρόβλημα

Είναι αποτελεσματικός, πεισματάρης όταν έχει ένα θέμα προς επίλυση, και βρίσκει ΠΑΝΤΑ τη λύση του, έχει «άκρες» σχεδόν παντού, είναι εργατικός και δεν έχει δώσει δικαιώματα να συζητιέται το όνομα του σε «περίεργες» καταστάσεις. Είναι ο άνθρωπος που φαίνεται να έχει το κλειδί για να ξεκλειδώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στον Δήμο. Γι’ αυτό ο Τάκης, έλυσε το θέμα του πολιτιστικού μέσα σ’ έξι περίπου μήνες, ενώ ο Στέργιος…

 Συμπέρασμα: Όταν κάνουμε αντιπολίτευση και θέλουμε να είμαστε σωστοί και δίκαιοι όπως ευαγγελιζόμαστε, οφείλουμε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Ειδικά όταν καταγγέλουμε κάποιους για θέματα που έχει σχέση και ένας δικός μας άνθρωπος σήμερα

 Γιώργο, είσαι ευφυής. Περιμένω από σένα περισσότερα…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.