HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τι μαθαίνω; Μεγάλος καυγάς με τοπικό στέλεχος της Ν.Δ. σε στέκι της πόλης. Έπεσαν λέει και κάτι «ψιλές». Τι λέει η ΝΟΔΕ για το περιστατικό;

Την καλημέρα μου στην παρέα! Μετά την περιπέτεια της κακοκαιρίας, σαν τα σαλιγκάρια, είπα κι εγώ να βγω μια βόλτα στην πόλη να μάθω τα νέα! Και τί έμαθα ρε παιδιά;;;

Σε γνωστό λέει στέκι της πόλης, όπου συχνάζουν συνήθως πολιτικά πρόσωπα, έγινε τις προάλλες ένας μεγάλος καυγάς, και έπεσαν και κάτι… «ψιλές». Ένα στέλεχος της ΝΟΔΕ, που εδώ και καιρό κριτικάρει (κυρίως αρνητικά) τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και το ίδιο το κόμμα, εκθέτοντας όχι μόνο τη Νέα Δημοκρατία, την ίδια τη ΝΟΔΕ Πιερίας, αλλά και τον Μητσοτάκη, μπήκε στο στέκι, και άρχισε να παρενοχλεί έναν θαμώνα. Του ζητήθηκε ευγενικά μια-δυο φορές να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχισε αγνοώντας επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις του θαμώνα, μέχρι το σημείο που άρχισε να γίνεται προκλητικός υπερ του δέοντος.

Αυτό ήταν η τελευταία σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και τον θιγόμενο να ορμήσει επάνω στον Νεοδημοκράτη. Το αποτέλεσμα, μετά από σπρωξίματα, και χτυπήματα να επέμβουν οι υπόλοιποι και ψυχραιμότεροι πελάτες να διαλύσουν τον καυγά. Ωστόσο το… «στέλεχος» έφυγε με ελαφρά αιμορραγία, και πολύ πληγωμένο το εγώ του.

Το παραπάνω περιστατικό έχει γίνει πριν από μια εβδομάδα, περίπου, και απ’ ότι έμαθα, το… «στέλεχος» δεν ξαναπάτησε μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στο στέκι.

Για την ιστορία, ο εν λόγω «Νεοδημοκράτης» και στέλεχος του κόμματος στην Πιερία, με θέση ευθύνης μάλιστα στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ., έχει εδώ και πολύ καιρό προκαλέσει την οργή πολλών, με την αρνητική και προσβλητική του σε αρκετές περιπτώσεις κριτική σε πρόσωπα θεσμούς, αλλά και στο ίδιο το κόμμα και την πολιτική του Μητσοτάκη. Παρουσιάζεται ως θεματοφύλακας των πάντων, έχει άποψη για όλους και για όλα, με τον δημόσιο λόγο του προκαλεί και προσβάλλει θεσμούς και υπολήψεις, και γενικά είναι εριστικότατος με την τοπική κοινωνία.

Μαθαίνω ότι ήδη έχουν γίνει αρκετά παράπονα στη ΝΟΔΕ Πιερίας για τον απίθανο αυτό τύπο, αλλά η ΝΟΔΕ συνεχίζει (για τους δικούς της λόγους ενδεχομένως, που δεν γνωρίζουμε οι υπόλοιποι) να του δίνει ασυλία και άλλοθι για όσα λέει και κάνει μέχρι σήμερα.

Μετά όμως από το πρόσφατο περιστατικό που περιέγραψα πιο πάνω, και που σίγουρα έφτασε στ’ αυτιά της τοπικής Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, είναι καιρός να αναλάβει πρωτοβουλία. Αν δεν το κάνει, τότε υπάρχει θέμα… Σωστά;




Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια