HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο «Γηρυόνης» έφυγε, αλλά άφησε τα σημάδια του στην Πιερία. Τώρα απολογισμός, συμπεράσματα και προετοιμασία. Ο χειμώνας μόλις ξεκίνησε.

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα! Και πράγματι είναι μια καλή μέρα, την οποία αξίζουμε να έχουμε μετά από το δύσκολο 2ήμερο που πέρασε η Πιερία. Δεν συμφωνείτε;

Ο «Γηρυόνης» ήταν ο πρώτος «δύσκολος» επισκέπτης του φετινού χειμώνα. Να είστε όμως σίγουροι ότι θ’ ακολουθήσουν κι άλλοι. Ελπίζω και εύχομαι όχι πολλοί. Βέβαια ο «Γηρυόνης» είχε ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Ήταν το πρώτο «test drive» των νέων δημοτικών διοικήσεων της Πιερίας, γι’ αυτό και πιστεύω ότι τ’ όνομά του θα το θυμούνται γι’ αρκετό καιρό.

Για την Αντιπεριφέρεια δεν υπάρχει κάτι να σχολιαστεί, αφού με την πολύπειρη Σοφία στο τιμόνι, και με την προετοιμασία που είχε κάνει όλο το καλοκαίρι, κατάφερε ν’ ανταπεξέλθει εξαιρετικά στην πρόκληση του 2ημέρου. Ομολογουμένως ήταν μια μεγάλη και κουραστική ημέρα για όλους εκεί. Αρκεί ν’ αναφέρω ότι όλη η υπηρεσία ήταν σ’ επιφυλακή από τι 5:00 το πρωί, ενώ η ίδια η Σοφία ήταν στο γραφείο της από τις 7:30 έως τις 21:30 χωρίς να φύγει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, έχοντας την πλήρη επίβλεψη και συντονισμό. Και να σημειωθεί ότι εχθές γιόρταζε η πολυαγαπημένη της κόρη Κατερίνα. Αυτό θα πρέπει να μας λέει πολλά…

Εχθές λοιπόν, ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα. Τα περισσότερα υπο το κράτος του πανικού και της πίεσης λόγω συνθηκών. Δεν έχει όμως και μεγάλη σημασία. Άλλοι μίλησαν από καρδιάς, άλλοι από πανικό και άγχος, άλλοι από άγνοια και άλλοι από υστεροβουλία, γιατί ενδεχομένως να είχαν άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και με τον «Γηρυόνη» βρήκαν και άρπαξαν την ευκαιρία να βγάλουν το «άχτι» τους ή να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Όλα καλά.

Αυτό που έχει σημασία κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι ο «Γηρυόνης» να αποτελέσει ένα καλό μάθημα και να βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι οι νέοι διοικούντες, ώστε στον επόμενο «δύσκολο» ή «δύστροπο» επισκέπτη του χειμώνα (που έρχεται στα κοντά) να είναι ακόμη πιο «ετοιμοπόλεμοι». Να θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του χειμώνα, και οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες.

Από σήμερα λοιπόν, μαζεύουμε τα κομμάτια μας, κάνουμε τον απολογισμό μας για να βγάλουμε τ’ απαραίτητα συμπεράσματα και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη πρόκληση του χειμώνα που διανύουμε…


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:



Ακόμη μια διάκριση για τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ κ. Γιώργο Κωσταντόπουλο

Κολινδρινή η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες) 

Απίστευτη ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ για το Νοσοκομείο Κατερίνης!!! Έγκυος νεαρή γυναίκα βρίσκεται στην εντατική με ανακοπή και εγκεφαλικό οίδημα λόγω…

Ο Γεώργιος Χατζηγεωργίου είναι και επίσημα πλέον ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης! (photo)

Να μια καλή ερώτηση που πέρασε στα… «ψιλά» των τοπικών ΜΜΕ. «Κινδυνεύει ν’ αφαιρεθεί η άδεια εκπομπής του Δημοτικού ραδιοφώνου;»

Άκου τι είπε ο άνθρωπος: «Ο Δήμος Κατερίνης ακυρώνει την προσπάθεια του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, να δώσει ανάσα και μέλλον στην οικονομία της χώρας…» 

Η αλήθεια για το επιχειρείν της Β. Ελλάδος πέρα από το μακεδονικό σήμα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια