HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Δημήτρης Κούβελας μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Kapa WebTV για τις κατηγορίες περι πρόκλησης οικονομικής βλάβης της χώρας απο τις δηλώσεις του


Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που δημοσίευσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Kapa News στις 15 Φεβρουαρίου 2022 για το κλητήριο θέσπισμα που έλαβε πρόσφατα ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Δημήτρης Κούβελας (διαβάστε εδώ), σήμερα φιλοξενούμε τον ίδιο μαζί με τον στενό του συνεργάτη κ. Άρη Μουσιώνη (γιατρός Ορθοπεδικός) on camera, προκειμένου να μας μιλήσει για το περιστατικό.


Ο κ. Κούβελας δηλώνει έκπληκτος με το κατηγορητήριο και τη δύναμη που του προσάπτει ώστε με μια του δήλωση να έχει την δύναμη να προκαλέσει οικονομική βλάβη στην χώρα. Είναι ωστόσο σχεδόν βέβαιος ότι θα καταπέσει η κατηγορία όταν και αν ποτέ φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο του δικαστηρίου.

Από την άλλη πλευρά ο στενός του φίλος και συνεργάτης κ. Άρης Μουσιώνης μιλάει για προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Κούβελα με σκοπό να τον βλάψει ηθικά και επαγγελματικά.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από την υπόθεση αυτή.



Δείτε ακόμη:

Στο... "σκαμνί" της δικαιοσύνης ο Δημήτρης Κούβελας γιατί με τις δημόσιες δηλώσεις του προκαλεί ζημία στην οικονομία....

Ο Δημήτρης Κούβελας, ο Άρης Μουσιώνης και ο Χαράλαμπος Κατόγλου συζητούν για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων

ΠΙΕΡΙΑ: Μαζί με το τριώδιο άνοιξε και η εκλογολογία – Οι εκλογομάγειρες σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά…

Το μεγάλο πρόβλημα του Κουκοδήμου για την επόμενη ημέρα





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μάλιστα!

    Τώρα διώκεται και η δημόσια εκφορά άποψης....

    Τόση δημοκρατία, είχαμε να δούμε από την χούντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!