HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Βασίλη Έξαρχου: «Θα υπάρξει επάρκεια γεωργικών εφοδίων από σπόρους, φάρμακα και λιπάσματα. Θα επανακάμψουμε σύντομα»

Αισιόδοξα τα μηνύματα του επιστήμονα γεωπόνου και επιχειρηματία της Πιερίας, κ. Βασίλη Έξαρχου, στην συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Skype στην Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Έξαρχος μεταξύ άλλων τόνισε πως μέχρι στιγμής φαίνεται να υπάρχει επάρκεια σε γεωργικές προμήθειες, μιας και διανύουμε τον καιρό της σποράς, επομένως η αγροτική παραγωγή της χώρας δεν θα πληγεί πολύ από τον κορωνοϊό που ταλανίζει και την Ελλάδα αυτές τις μέρες.

Σε γενικές γραμμές ο κ. Βασίλης Έξαρχος ήταν αισιόδοξος στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, θέτοντας ωστόσο ως απαραίτητη προϋπόθεση για να βγούμε όσο το δυνατόν με λιγότερα τραύματα από την κρίση του κορωνοϊού, την πειθαρχεία και την υπακοή στα μέτρα καραντίνας που ανακοίνωσε πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μας είπε χαρακτηριστικά ότι στην Πιερία διαθέτουμε και μια σούπερ τροφή την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο μιας και είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο τόσο στην ποιότητα της τροφής αυτής, όσο και στην ποσότητα της παραγωγής της. Και φυσικά δεν εννοούσε τίποτε άλλο εκτός από το ακτινίδιο.

Επίσης, μας παρέδωσε μια λίστα που περιλαμβάνει τροφές και συνήθειες που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας προκειμένου να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας, ώστε να προφυλαχτούμε απο τον κορωνοϊό. Δείτε την:


Σε γενικές γραμμές ο κ. Βασίλης Έξαρχος άγγιξε θέματα που ακόμη δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα την επικαιρότητα, αλλά είναι βαρύνουσας σημασίας και αξίας. Τέλος τόλμησε να προχωρήσει σε προβλέψεις για το άμεσο μέλλον και πορεία της χώρας για το πως θα προχωρήσει μετά την καταιγίδα του κορωνοϊού που περνάμε σήμερα.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη για να την παρακολουθήσετε:




Διαβάστε ακόμη:

Βασίλης Έξαρχος: "Το ακτινίδιο Πιερίας είναι η καλύτερη τροφή για να ενισχύσει το ανοσιοπιτικό μας. Ο Μάρτης θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας." (βίντεο)

Κορωνοϊός στην Κατερίνη – Ρεπορτάζ - Στεφ. Μπιτόπουλος:"Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Υπάρχει επάρκεια φαρμάκων. Ψυχραιμία!" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Ηρακλής Τσανικίδης συνιστά ψυχραιμία για τον κορωνοϊό και δίνει χρήσιμες συμβουλές για όλους μας!
Το φυσικό αέριο είναι γεγονός πλέον στην Κατερίνη! Μάθετε όλα όσα πρέπει γι’ αυτό από την Oikon ENERGY (βίντεο)

Όλη η Κατερίνη μια παρέα. Απ’ τα μπαλκόνια ακούγεται η μουσική των 51 Κατερινιωτών Dj’s (βίντεο)

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της Κατερίνης! Άδειοι δρόμοι, άδειο το κέντρο! Οι πολίτες φαίνεται να συμμορφώνονται στην νέα κατάσταση (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Ο αγιορείτης Πατήρ Αβραάμ μιλάει για τις προφητείες και ξεκαθαρίζει τις αληθινές απο τις ψεύτικες


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!