HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Θάνος Τζήμερος: «Οι δομές λαθρομεταναστών είναι τίγκα στον κορονοϊό»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην Kapa News ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία, ξανά», και περιφερειακός σύμβουλος κ. Θάνος Τζήμερος.

Η συζήτηση του με τον δημοσιογράφο κ. Πέτρο Σταθακόπουλο ήταν κυρίως για το θέμα του κορονοϊού. Δηλαδή πως βρίσκει τα μέτρα της κυβέρνησης για το γενικό “Lockdown”. Την επίπτωση στην οικονομία της χώρας, αλλά και την επόμενη ημέρα της επανεκκίνησης της αγοράς.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη:

Βασίλης Έξαρχος: "Θα υπάρχει για φέτος επάρκεια αγροτικών προϊόντων για την Ελλάδα"

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Ότι χρειαστούν οι συνάδελφοι επιχειρηματίες, το Επιμελητήριο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει»

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ας μιλήσουμε με αριθμούς επιτέλους! 

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Ζεμπέλης εμψυχώνει τον κόσμο για το φετινό Πάσχα από το Radio Strimonika με συνομιλητή τον Γρηγόρη Βερροιώτη (ηχητικό)

Σοφία Μαυρίδου: «Οφείλω στους συμπολίτες μου να είμαι πάντα παρών και να εργάζομαι για εκείνους. Η διοίκηση δεν σταματάει ΠΟΤΕ»(βίντεο)

Έτσι βιώνουν οι Ιταλοί σήμερα την κρίση του κορωνοϊού – Συνέντευξη του ιταλού δημοσιογράφου και δικηγόρου Paolo Skaliarini στον Γρηγόρη Βερροιώτη

Σάββας Χιονίδης: "Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη χειρίζεται εξαιρετικά την κρίση και έχει λύσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα" (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Φώντας Μπαραλιάκος: «Ακόμη 6 περίπου δισ. ευρώ απο το ΕΣΠΑ ενισχύουν την οικονομία...» (βίντεο)




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!