HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκλογές 2023: Πύρρος Δήμας ή Ηλίας Τάπρας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία; Μήπως και οι δύο;


Όσο αργεί ν’ ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, και όσο αργεί η Ν. Δημοκρατία ν’ ανακοινώσει το πλήρες ψηφοδέλτιό της, τόσο η κουβέντα περι υποψηφιοτήτων φουντώνει και η ατζέντα της εκλογολογίας μεγαλώνει. Αυτό είναι γεγονός!

Τις τελευταίες ημέρες άρχισαν ν’ ακούγονται στην πόλη 2 ακόμη ονόματα (εκτός απ’ αυτά που ήδη ξέρουμε), ότι έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Πιερία.

Αυτό του κ. Πύρρου Δήμα και του κ. Ηλία Τάπρα! Φαίνεται πως η ΝΔ, αρχίζει να έχει πρόβλημα με το στήσιμο του ψηφοδελτίου αφού οι θέσεις είναι μόνο 6 και οι υποψήφιοι πλησιάζουν του 8 περίπου. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα βρει τη λύση. Ας δούμε όμως τα δύο νέα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι.

Πύρρος Δήμας

Προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας στο κόμμα της ΝΔ, νέα προοπτική, και πληρώντας την βούληση του κ. Μητσοτάκη, αλλά και όλου του κόμματος, που θέλει να κάνει ένα «άνοιγμα» στην κεντροαριστερά. Είναι αγαπητός, γνωστός σε όλους του Έλληνες για τον γνωστό λόγο, και θα τα πάει περίφημα φέρνοντας παράλληλα «νέο αίμα» στους κόλπους της ΝΔ. Θα ήταν μια καλή επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την Πιερία, εκτός αν αποφασίσουν να τον χρησιμοποιήσουν σε εθνικό (και όχι τοπικό) επίπεδο. Για παράδειγμα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ή όπου αλλού είναι εφικτό.

Ηλίας Τάπρας

Έχει ανακοινώσει μήνες πριν την βούλησή του για μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Πρόσφατα όμως, τα πράγματα για τον κ. Τάπρα σοβαρεύουν και τ’ όνομά του «παίζει» δυνατά στην πιάτσα ως «κλειδωμένος» υποψήφιος. Γιατί όχι όμως; Το κόμμα του εμπιστεύθηκε μια πολύ σοβαρή θέση αφού τον τοποθέτησε στη θέση του Συντονιστή των Οργανώσεων της Κεντρικής Μακεδονίας της Ν.Δ. Ο Ηλίας Τάπρας έχει παρελθόν στη Ν.Δ. και χρόνια προσφοράς στο κόμμα. Χαίρει της εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας, και σε περίπτωση που τελικά κληθεί να συμμετέχει ως υποψήφιος σ’ αυτές τις εθνικές εκλογές αναμένεται να τα πάει πολύ καλά.

Αυτά είναι τα δεδομένα για τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων. Προσωπικά πάντως, αν υπάρχει χώρος, αντί να διαλέξει το κόμμα έναν για υποψήφιο, θα πρότεινα να τους βάλει και τους 2.

Υπομονή όμως μέχρι την ανακήρυξη των εκλογών (άλλωστε είναι κοντά οι μέρες) για να μάθουμε τους 6 υποψήφιους της Ν.Δ. στην Πιερία. Για να δούμε…

Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δείτε ακόμη:

Ο κύβος ερρίφθη! Είναι πλέον και επίσημο! Ο Χρήστος Κομπατσιάρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές!!! (βίντεο)

Οι 2 σίγουρα «κλειδωμένες» υποψηφιότητες για την Αντιπεριφέρεια είναι αυτές! Για τους υπόλοιπους 8 θα περιμένετε…

Η Αναστασία Μποστανίτη μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια