Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μία από τις κινήσεις της τελευταίας στιγμής για τον Σάββα Χιονίδη: Η Κική Καραγιαννίδου με δύναμη στην Περίσταση στο ψηφοδέλτιο του Σάββα, για την κόντρα με Χελιδονόπουλο και Πανίδη

Ένα γκολ έβαλε στο "παρά 1" της κατάθεσης των ψηφοδελτίων ο Σάββας Χιονίδης. Κατέβασε την Κική Καραγιαννίδου στην Περίσταση, μία γυναίκα που διεκδικούσε μάλλον και η πλευρά Κουκοδήμου (που κατεβάζει Χελιδονόπουλο στο τοπικό).

Η Κική είναι παλιό, γνωστό και πεπειραμένο στέλεχος της ΝΔ, με χρόνια παρουσίας στη ΝΟΔΕ. Μας απασχόλησε έντονα τον Φεβρουάριο, όταν βγήκε στην επιφάνεια η παράξενη υπόθεση των 500 ευρώ. Θυμίζω, τότε η Κική φέρεται να ζήτησε για λογαριασμό της ΝΟΔΕ επιχορήγηση από το δημοτικό συμβούλιο ύψους 500 ευρώ για να αγοραστούν... τυροπιτάκια! Η Πόπη η Μπατάλα (που παρεμπιπτόντως γοητεύει τους πάντες με τη φωτογραφία στις κάρτες της) το έφερε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, κάπου είχε μπλεχτεί και η Πιπίτσα... στο τέλος το ζήτημα φυσικά αποσύρθηκε και η ΝΟΔΕ εξέδωσε δριμεία ανακοίνωση. Δες παραπάνω εδώ:

http://www.kapa-news.gr/2019/02/500.html

Προσωπικά πιστεύω πως η Κική δεν είχε κακή πρόθεση. Άλλωστε όλα τα χρόνια είναι αγωνίστρια της παράταξης.

Σήμερα η Κική τελικά επέλεξε να είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη στην Περίσταση. Δεν την έβαλαν δημοτική ίσως για να μην κόψει από τα 2 μεγάλα κόζια του συνδυασμού στην εκλογική περιφέρεια Παραλίας, τον Γιώτη τον Αθανασιάδη και τον Χρήστο τον Μπογιατζή.

Εκεί θα ανταγωνιστεί φυσικά μαζί με όλους του συνδυασμού της, αλλά και τους συνδυασμούς του Χελιδονόπουλου (Κουκοδήμος), του Πανίδη (ανεξάρτητος) και του Λιακόπουλου με Γεροντίδη και όχι μόνο. Λογικά θα βγει πρώτη από τον συνδυασμό της, να δούμε αν θα εκλεγεί και πρόεδρος τοπικού στη συνέχεια.

Θα της βγει η επιλογή; Θα δούμε. Όπως θα δούμε και με ενδιαφέρον το ποιον θα στηρίξει στα δημοτικά. Την Πόπη και την Πιπίτσα; Ή άλλα πρόσωπα;


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.