HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στα κόκκινα η αντιπαράθεση Κουκοδήμου και Χιονίδη! Ο Αποστόλης ο Λάγιος μίλησε για κώλυμα εκλογιμότητας του Σάββα Χιονίδη, η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική. Θα επακολουθήσουν και άλλα κτυπήματα; Έχει τελικά στοιχεία ο Γιάννης ο Διαμαντίδης όπως διαρρέει; Θα μιλήσει πριν τις εκλογές ο "εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης; Η στάση του Βαγγέλη Κήπου

Καλησπέρα! Στα κόκκινα ανεβαίνει το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Κώστα τον Κουκοδήμο και τον Σάββα τον Χιονίδη, μόλις 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές!


Την περασμένη εβδομάδα ο Αποστόλης ο Λάγιος (που "είναι ο πιο κοντινός δημοσιογράφος στον Κώστα Κουκοδήμο") παρουσίασε ένα κείμενο με βάση το οποίο ήγειρε ερωτήματα για το κατά πόσο ο Σάββας Χιονίδης έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος ή αν έχει κώλυμα εκλογιμότητας. Εδώ το σχετικό κείμενο:


Το θέμα αυτό φυσικά δεν είχε καμία βάση και ο Σάββας ανακηρύχθηκε κανονικά υποψήφιος δήμαρχος. Ήταν ένα απλό fake news, ή τμήμα ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης του Σάββα; Δείτε εδώ τη σχετική μου ανάλυση: 

http://www.kapa-news.gr/2019/05/fake-news.html

Θα ακολουθήσουν και άλλα κτυπήματα από τον Αποστόλη; Ποιος ξέρει... θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες...

Όπως θα μάθουμε αν τελικά έχει στοιχεία εναντίον του Σάββα και ο Γιάννης ο Διαμαντίδης, ο γνωστός και καταξιωμένος δημοσιογράφος που εδώ και πολύ καιρό λέει σε παρέες πως έχει φακέλους με στοιχεία για τον Σάββα, που θα βγουν πριν τις εκλογές. Θα γίνει αυτό; Ή τελικά θα επιλέξει να σιωπήσει;

Ερωτηματικό παραμένει και η στάση που θα κρατήσει ο "εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης. Αφού "εκτέλεσε" τον Θανάση Λιακόπουλο με 2 σκληρά δημοσιεύματα προσωπικής επίθεσης με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, έλεγε στους φίλους του πως θα μιλήσει με τον ίδιο τόνο και για τον Σάββα Χιονίδη, αλλά και τον Κώστα Κουκοδήμο. Θα το κάνει; Έμειναν λίγες μέρες. (Εγώ αν στοιχημάτιζα, θα έβαζα τα λεφτά μου πως πάλι στον Λιακόπουλο θα την πέσει, δεν θα ακουμπήσει αλλού)

Τέλος, τι στάση θα τηρήσει ο πολύπειρος Βαγγέλης Κήπου; Με τον αέρα της δεδομένης εκλογής του ως δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Παραλίας, κινείται άνετα και συχνά μιλά για τον Σάββα Χιονίδη και την ομάδα του, όντας πολύ επικριτικός μαζί του. Θα μιλήσει δημόσια; Μέχρι τώρα και αυτός λέει πολλά off the record και είναι ήσυχος στο μικρόφωνο.

Για να δούμε τι θα δούμε... Αγριεύει το κλίμα...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια