Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απλό Fake News ή οργανωμένο σχέδιο αποδόμησης του Σάββα Χιονίδη; Επίκεινται και άλλα κτυπήματα από τις αντίπαλες πλευρές;

Καλώς τα λεβεντόπαιδα και τα λεβεντοκόριτσα!!! Το έχω πει δεκάδες φορές, αλλά δεν βαριέμαι να το ξαναπώ άλλη μία φορά. Όσο πλησιάζει η 26η Μαΐου τόσο θ’ ακούτε και θα διαβάζετε fake news από διάφορα τοπικά μπλογκς. Είπαμε βγήκαν τα μαχαίρια, και έπεσαν οι μάσκες.

Τι εννοώ;

Διάβασα κάπου προχθές, ακριβώς τις μέρες που όλοι περίμεναν την ανακήρυξη των υποψηφίων, ότι υποτίθεται υπήρχε πρόβλημα (κόλλημα αν θέλετε) νομικό με την υποψηφιότητα του Σάββα του Χιονίδη. Ο «συγγραφέας» του κειμένου είχε επικαλεστεί και έναν αριθμό «τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης» και ρωτούσε για το αν έχει ο Σάββας κώλυμα.

Η αλήθεια ήταν τελικά... μισή. Ναι υπάρχει απόφαση. Αφορά όμως μόνο τον κ. Ίτσιο, και τέλος, το θέμα έκλεισε με την αθώωσή του, οπότε δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ νομικό πρόβλημα. Αυτό φυσικά το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα (για να μην πω όλη η Κατερίνη).

Το όλο θέμα είναι ανούσιο και καταρρίπτεται απλώς με την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων από το Πρωτοδικείο. Για να ανακηρυχθεί ο Σάββας, μάλλον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, τα ψάχνουν αυτά ξέρετε οι δικαστές.

Μένει η απορία... ήταν ένα απλό fake news; Ή ήταν το πρώτο μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου αποδόμησης του Σάββα Χιονίδη; Επίκεινται και άλλα κτυπήματα από τους αντιπάλους του Σάββα;

Να περιμένουμε περισσότερα κτυπήματα, όπως διατυμπανίζει και ένας άλλος «φίλος μου» καθημερινά από το facebook που ειδικεύεται στα «κολλάζ» φωτογραφιών;;;

Θα το μάθουμε σύντομα... ίσως και τις επόμενες μέρες

Πάντως στο θέμα του κωλύματος του Σάββα, αποδείχθηκε πως ήταν... «άνθρακες ο θησαυρός»!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.