HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τα σενάρια συνεργασίας Χιονίδη - Κουκοδήμου φούντωσαν και πάλι! Γιατί το κάνει αυτό η καλή συνάδελφος Εύη; Υπάρχει βάση στις φήμες; Ποιοι και γιατί τις συντηρούν;

Καλημέρα σας! Πριν 10 μέρες είχε γίνει η περίφημη βράβευση του Κώστα του Κουκοδήμου από τον Σάββα τον Χιονίδη. Το θυμάστε; Είχε γίνει ο κακός χαμός! Θυμηθείτε εδώ το σχετικό μου κείμενο για το θέμα:

Φανεροί αντίπαλοι ή κρυφοί φίλοι; Τι συμβαίνει; Τι επεισόδια χάσαμε; Μεγάλος ο ντόρος στην Κατερίνη μετά τις "αγάπες" Σάββα και Κώστα το Σάββατο. Σκληρή αντίδραση από Μιχάλη Τσιφοδήμο 

Τότε όλοι είπαν πως παίζει σενάριο συνεργασίας ανάμεσα στον Σάββα και τον Κώστα. Το θέμα συντηρήθηκε για αρκετές ημέρες, μέχρι που το άφησαν να σβήσει. Όμως την περασμένη εβδομάδα η καλή μας συνάδελφος η Εύη η Μιχωλού έμμεσα το επανάφερε!

Στο site που γράφει μίλησε για το υποτιθέμενο επόμενο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, όπως της το έδωσε κάποιος φίλος της από την Αθήνα. Εκεί αναφέρει μέσα μεταξύ άλλων και τον Κώστα τον Κουκοδήμο!

Νωρίτερα η Εύη παρουσίασε μία υποτιθέμενη δημοσκόπηση, χωρίς να βγάλει τα επίσημα στοιχεία της, με βάση την οποία ο Σάββας ο Χιονίδης σαρώνει, τα σκουπίζει όλα, τα παίρνει όλα παραμάζωμα! Και όλοι οι άλλοι είναι πολύ πίσω του!

Δηλαδή, η Εύη πρώτα μας είπε πως ο Σάββας παίρνει άνετα τις εκλογές, μέσω μίας δημοσκόπησης "ανεπίσημης", χωρίς τα αναλυτικά της στοιχεία κλπ, και μετά μας είπε πως ο Κουκοδήμος πάει για βουλευτής.

Έτσι η Εύη πρόβαλλε την ανεπίσημη γραμμή του Σάββα, θεωρώντας αξιόπιστο ένα "γκάλοπ που έγινε, δεν βγαίνει επίσημα, αλλά ημιεπίσημα ή ανεπίσημα" και αφού το έκανε αυτό, μας είπε πως ο Κώστας θα πάει για βουλευτής, παρά το ότι ο ίδιος το αρνείται.

Υπάρχει άραγε αυτή η συμφωνία «συνεργασίας» ανάμεσα στον Σάββα και τον Κώστα;

Απλώς η Εύη συντηρεί τις φήμες;

Δεν ξέρω… Ειλικρινά δεν ξέρω… Πάντως το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:















Ο "ψυχρός εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης ξανακτυπά. Γιατί το κάνει; Με εντολή Νταντάμη; Με εντολή Χιονίδη; Η δεικτική απάντηση του Φίλιππα Ηλιάδη. Ερώτηση Ντανταμικών: "Τελικά ο Γιώργος ο Κυριακίδης με αυτά που γράφει κάνει καλό στον συνδυασμό Νταντάμη ή στον Σάββα Χιονίδη;"

"Σκληραίνει" η κόντρα Χιονίδη - Νταντάμη και Γιαννούλη. Αδυσώπητη αντιπολίτευση από τις υποψήφιες Νταντάμη και Γιαννούλη. Μόνο χαμόγελα στις φωτογραφίες, ούτε αγκαλιές ούτε φιλιά με τους συμβούλους Χιονίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια