HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η πρώτη «διαρροή» του ψηφοδελτίου στην Πιερία – Ο Κουλκουδίνας «κλείδωσε» και ο Τάπρας ετοιμάζεται να ράψει κουστούμι


Εν όψει της ανακοίνωσης της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών τις επόμενες ημέρες, ξαναφούντωσε η κουβέντα για τους υποψήφιους.

Μάλιστα, κάποιοι «ειδικοί» θέλοντας να εξυπηρετήσουν τους εργοδότες τους, ξεκίνησαν να διασπείρουν ανόητες φήμες και να εκσφενδονίζουν ονόματα στον αέρα.

Σήμερα όμως οι «διαρροές» από το Μαξίμου έρχονται να δώσουν τέλος στην παραφιλολογία και ν’ αναγκάσουν όλους τους προαναφερόμενους να επιστρέψουν στα λαγούμια τους, όπου ζούσαν όλα τα χρόνια.

Διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά» (δείτε εδώ):

«…έχει «κλειδώσει» πάνω από το 90% των υποψηφιοτήτων, με τις λίγες εκκρεμότητες που απομένουν να κλείνουν, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Μαξίμου και της Πειραιώς, το πολύ μέχρι τις αρχές Μαρτίου (μαζί με το Επικρατείας).

Εξάλλου, με δεδομένο το χρονοδιάγραμμα για στήσιμο της πρώτης κάλπης στις 9 Απριλίου, μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής και με φόντο τα κενά σε ορισμένες περιφέρειες, τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. διαμορφώνονται ως εξής:

……………….

ΠΙΕΡΙΑ

Μάνη-Παπαδηµητρίου Αννα, δικηγόρος
Μπαλαριάκος Ξενοφών, οικονοµολόγος
Χιονίδης Σάββας, πολιτικός µηχανικός
Μπάσδρα Ευθυµία, ορθοδοντικός
Κουλκουδίνας Σπυρίδων, φαρµακοποιός
Πιθανός είναι ο Τάπρας Ηλίας, επιχειρηµατίας
»


Σε ότι αφορά τ’ όνομα της κας Μπάσδρα, και με βάση την δήλωσή της ότι ΔΕΝ θα συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές (δεν το είπε έτσι ακριβώς, αλλά αυτό ήταν το νόημα των όσων είπε τότε), είναι πιθανό, οι συγγραφείς του άρθρου (Θανάσης Φουσκίδης & Κώστας Παπαχλιμίντζος) να μην το γνωρίζουν ή να μην το λαμβάνουν υπ’ όψιν τους αφού μέχρι στιγμής ΔΕΝ υπάρχει κάποια δημόσια δήλωσή της για το θέμα, οπότε την λαμβάνουν υπ’ όψιν τους ως υποψήφια.

Στην περίπτωση που η κ. Μπάσδρα πει το τελικό ΟΧΙ στον Κ. Μητσοτάκη, τότε θ’ ανοίξει και μια θέση για γυναίκα υποψήφια. Η ποσόστωση του 40% βλέπετε το απαιτεί, και είναι αδιαπραγμάτευτο προαπαιτούμενο του ψηφοδελτίου.

Με βάση λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα, σταματάει η δράση των τρολ και ξεκινάει να σοβαρεύει το θέμα. Άρα έχουμε και λέμε:

1. Σπύρος Κουλκουδίνας «κλείδωσε». Έχει όλα τα προσόντα συν ενός πολύ καλού αποτελέσματος ως πρωτοεμφανιζόμενος το 2019 (9.051 ψήφους)

2. Ηλίας Τάπρας ξεκινάει από αύριο να ράβει νέο κουστούμι αφού φέρεται ως «ο πιο πιθανός» για την θέση στο ψηφοδέλτιο.


Ας κάνουμε όμως υπομονή λίγες ημέρες, οπότε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις και θα έχουμε τελική εικόνα. Θυμίζω ότι την Παρασκευή 3 Μαρτίου έχουμε και τον ετήσιο χορό και κοπή της πίτας της Ν.Δ. στην Κατερίνη. Ποιος ξέρει… Ίσως οι ανακοινώσεις τελικά να είναι πιο κοντά απ’ ότι φανταζόμαστε…


Γράφει & υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Εκλογές 2023: Μήνυμα προς υποψήφιους (πάσης κάλπης)

Εκλογές 2023: Πύρρος Δήμας ή Ηλίας Τάπρας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία; Μήπως και οι δύο;

Ο κύβος ερρίφθη! Είναι πλέον και επίσημο! Ο Χρήστος Κομπατσιάρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές!!! (βίντεο)

Οι 2 σίγουρα «κλειδωμένες» υποψηφιότητες για την Αντιπεριφέρεια είναι αυτές! Για τους υπόλοιπους 8 θα περιμένετε…

Η Αναστασία Μποστανίτη μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια