HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θα απαντήσει ο Σάββας στον Κώστα; Συνεχίζουν το σφοδρό σφυροκόπημα τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ του Κώστα Κουκοδήμου εναντίον του Σάββα Χιονίδη. "Στήριξη του Σύριζα στον Σάββα / υποψήφιος του Σάββα το 2002 ο νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καστόρης / Ο ρόλος του Χάρη Τζαμακλή"

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Όπως πρώτος και μόνος σας είχα γράψει, εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα σφοδρότατο σφυροκόπημα από ανθρώπους του Κώστα Κουκοδήμου εναντίον του Σάββα Χιονίδη. Το "κονσέρτο για πολυβόλα" περιλαμβάνει κάθε είδους στοιχεία, αποκαλύψεις και "αποκαλύψεις", όπως ήταν το fake news πως ο Σάββας έχει κώλυμα (δεν είχε και κατέβηκε κανονικά).

Μέχρι τώρα ο Σάββας Χιονίδης δεν έχει απαντήσει επίσημα σε κάτι, ούτε και έχει αντεπιτεθεί.
Για τα πολύ ενδιαφέροντα ποσταρίσματα του Παναγιώτη του Τριανταφυλλίδη και του κουμπάρου του Κώστα, του Βαγγέλη του Ζαμαντζά, θα σας μιλήσω προσεχώς, γιατί αξίζουν την προσοχή μας.
Πάμε τώρα στα βαριά χαρτιά που έπεσαν στο τραπέζι. Χθες ο Αποστόλης άνοιξε θέμα συνεργασίας του βουλευτή του Σύριζα Στέργιου Καστόρη με τον Σάββα Χιονίδη, καθώς επίσης και για στήριξη του τότε Συνασπισμού στον Σάββα στις εκλογές του 2002.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Αποστόλης παρουσιάζει και ντοκουμέντα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ:

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο
Για να είμαστε δίκαιοι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Στέργιος Καστόρης ήταν υποψήφιος με τον Σάββα πριν 17 χρόνια, έχει ο Αποστόλης και τη σχετική απόδειξη. Ούτε και ότι ο Σάββας είχε λάβει τότε τη στήριξη του Συνασπισμού. Στο κουτάκι του φαίνεται το ροζ χρώμα της στήριξης (που φέτος θα το έχει ο Γιώργος ο Νταντάμης με τη στήριξη Σύριζα).

Είναι όμως ακόμη φίλοι ο Στέργιος και ο Σάββας;

Ισχύουν οι φήμες που λένε κάποιοι Συριζαίοι πως "κακώς μιλάτε για μπλοκ Σύριζα προς Νταντάμη. Τον Νταντάμη στηρίζουν οι 2 από τους 3 βουλευτές του Σϋριζα και ο κομματικός μηχανισμός. Αλλά ο Στέργιος είναι με τον Σάββα";

Δεν ξέρω, τι να σας πω...

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης λέει πως σήμερα αυτός που βοηθάει περισσότερο τον Σάββα είναι ο Χάρης ο Τζαμακλής. Αν αυτό ισχύει, τότε γιατί ο Χάρης είπε δημόσια στην Εύη τη Μιχωλού πως στηρίζει ο Σύριζα Νταντάμη; (δες εδώ: http://www.kapa-news.gr/2019/04/3-25.html)  Για να κάνει κακό στον Γιώργο;


Δηλαδή οι 2 από τους 3 βουλευτές του Σύριζα στηρίζουν τον Σάββα Χιονίδη;

Είναι όλα αυτά αλήθεια; Θα μας τρελάνουν τελείως πια; Ειλικρινά, δεν ξέρω... δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Θα απαντήσει ο Σάββας στις νέες αυτές κατηγορίες ή θα τις αφήσει να αιωρούνται;
Ενδεχομένως να θεωρεί ο ίδιος και ο επικοινωνιολόγος Άγγελος πως δεν του δημιουργούν πρόβλημα όλα αυτά. Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον...

Πάντως δεν προβλέπεται να σταματήσει η επίθεση Κουκοδήμου, από όλες τις μπάντες και όλα τα μέτωπα. Ο Κώστας φαίνεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του και αυτές προβλέπουν την πλήρη αποδόμηση του Σάββα.

11 μέρες πριν τις εκλογές, η μάχη φουντώνει για τα καλά!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια