HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η επίθεση του Κώστα του Κουκοδήμου στον Σάββα τον Χιονίδη. Στο στόχαστρο των ΜΜΕ φίλα προσκείμενων στον Κώστα προστέθηκαν ο Φώτης Δρούγκας και η Πιπίτσα Μακρίδου.

Καλημέρα! Άντε, άλλες 10 μέρες μέχρι τις εκλογές... Βλέπουμε όλες τις τακτικές και στρατηγικές να ξεδιπλώνονται, τη δουλειά του Άγγελου για τον Σάββα, τη δουλειά των Αθηναίων και του Γιάννη για τον Κώστα, τη δουλειά της Χριστίνας για τον Γιώργο, τη δουλειά του Ηλία για τον Θανάση κλπ.

Ένα πράγμα παραμένει σταθερό αυτές τις ημέρες: Η τεράστια επίθεση του Κώστα Κουκοδήμου προς τον Σάββα Χιονίδη, μέσω φίλα προσκείμενων στον Κώστα ΜΜΕ και δημοσιογράφων.

"Είναι κάτι κακό αυτό Πέτρο;" με ρωτάτε κάποιοι…

Όχι ρε παιδιά, για το όνομα του Θεού, δημοκρατία έχουμε, όλοι είμαστε ελεύθεροι να λέμε τη γνώμη μας. Εγώ απλώς καταγράφω πως κάτι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, δεν το κρίνω καλό ή κακό.

Αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τρίτη, είχαμε και την αναβολή της δίκης της Πιπίτσας, την οποία κάποια ΜΜΕ κάλυψαν ακόμη και με ανθρώπους στημένους με τις ώρες για να την πετύχουν σε μία φωτογραφία, πχ εδώ:



Από την άλλη, φαίνεται πως στο στόχαστρο μπαίνει και ο Φώτης ο Δρούγκας, με συνεχείς επιθέσεις και καταγγελίες. Όπως ΕΔΩ

Μεταξύ μας, ακόμη δεν είδα να ιδρώνει το αυτί του Σάββα ή του Φώτη. Για την Πιπίτσα δεν ξέρω.

Πάντως προς το παρόν ούτε απαντάει, ούτε αντεπιτίθεται ο Σάββας.

Θα το κάνει την τελευταία εβδομάδα; Δεν θα το κάνει καθόλου; Θα δούμε...

Ο Κώστας πάντως παίζει τα ρέστα του με τις σκληρές επιθέσεις προς Σάββα και τον στενό του πυρήνα.

Για να δούμε τι θα δούμε...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια